nullTejay Van Garderen vinder anden Straight Usa Pro udfordring – Espn

Intet pres for Chris Froome tirai jendela cantik i 2014 Vuelta a Espana – VeloNews.com

Med temperaturer i den høje 80 ‘ erne hævdede Alex Howes af USA sin første pro sejr af to inches i 78-mile afsluttende fase af 525-mile begivenhed, der startede August 18 i Aspen, Colorado, efterbehandling i 2 timer, 45 minutter og 20 sekunder. Van Garderen, 26, sejrede over Tom Danielson af 1 minut, 32 sekunder.

Cykling – australske Matthews vinder 3. etape, fører Tour i Spanien – Yahoo News

Vi skal tænke på at få ham i dag. Dens lidt af en kliché, men det er det vigtigste. Froome også nedtonet hans chancer, kalder Nairo Quintana (Movistar) og Joaquim Rodriguez (Katusha) favoritter. Sky captain har ikke kørt siden bryder ud af den første uge af turen, så han vil være en af de store spørgsmà ¥ lstegn for dette Vuelta. Men hvis hes overalt tæt på Froome af de seneste tre år, han uden tvivl vil være en faktor. Endnu vigtigere for Froome er simpelthen at komme tilbage ind i rytmen af racing igen, sagde Brailsford.

Robin Williams’ donerede cykel går til $20.000 på auktion – Business Insider

Se foto australske Michael Matthews fejrer den lyserøde trøje af den overordnede leder på podiet af syvende etape 97 Giro d’Italia, Tour i Italien, cykle race fra Frosinone til Foligno (211km) på 16 maj 2014 i Frosinone. Frankrigs Nacer Bouhanni vandt sin 2. etape i Giro ahead italienske Giacomo Nizzolo, team Trek fabrik og slovensk Luka Mezgec, team Giant Shimano. Australske Michael Matthews (Orica) tog det 4: e sted og holder den Rosa førertrøje. AFP PHOTO / LUK BENIES (AFP Photo/LUK BENIES) – australske Michael Matthews hævdede sejr i den tredje etape af Tour Spanien og den samlede race bly som han sejrede i en sprint finish irer Dan Martin og spanieren Joaquim Rodriguez på mandag.

Robin Williams elskede cykling. Han kørte hele tiden. Han rejste for at se Tour de France i person. Adspurgt om, hvor mange cykler han havde han sagde “alt for mange til at tælle,” ifølge CNN.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s